Kalfsgehaktbrood met baconkorst
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kalfsgehaktbrood met baconkorst

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Vleesbrood in een feestelijk jasje.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 165°C. Maak het glazuur. Meng alle ingrediënten in een steelpan en laat 5 minuten inkoken tot een dikke siroop. 

  2. 2

    Pel en snipper de ui en de knoflook. Stoof glazig in een beetje olie. Voeg samen met de eieren, broodkruim, parmezaan en de fijngesnipperde verse kruiden toe aan het gehakt. Voeg de bouillon toe en meng tot een homogene massa. Kruid met peper. 

  3. 3

    Vorm een gehaktbrood van het mengsel en bekleed het met plakjes bacon. Bestrijk met het glazuur en zet 1.10 uur in de oven tot het gaar is. Laat het vlees even rusten voor het aan te snijden. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 165°C. Maak het glazuur. Meng alle ingrediënten in een steelpan en laat 5 minuten inkoken tot een dikke siroop. 

  2. 2

    Pel en snipper de ui en de knoflook. Stoof glazig in een beetje olie. Voeg samen met de eieren, broodkruim, parmezaan en de fijngesnipperde verse kruiden toe aan het gehakt. Voeg de bouillon toe en meng tot een homogene massa. Kruid met peper. 

  3. 3

    Vorm een gehaktbrood van het mengsel en bekleed het met plakjes bacon. Bestrijk met het glazuur en zet 1.10 uur in de oven tot het gaar is. Laat het vlees even rusten voor het aan te snijden. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.