Gevulde kalkoenrolletjes met sterkoekjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevulde kalkoenrolletjes met sterkoekjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Hak de champignons fijn. Bak ze samen met de gerookte spekblokjes gaar in een scheut olijfolie. Kruid met peper en zout. Meng de champignons en spek met de rozijnen, gehakte hazelnoten en de roomkaas. Laat afkoelen. 

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Kruid de kalkoenlapjes met peper en zout en verdeel de champignonmengeling erover. Rol de lapjes op en bind ze vast met keukentouw. Bak ze rondom rond bruin in olijfolie en laat ze dan 15 minuten in een ovenschaal verder garen. Dek af om uitdrogen te voorkomen.

  3. 3

    Bak de kant-en-klare rösti goudbruin in de pan. Steek er met een stervormig vormpje sterretjes uit. 

  4. 4

    Snij de kalkoenrolletjes in schijfjes en serveer ze samen met de sterkoekjes. Garneer met kervel en schep er wat abrikozencompote bij. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Hak de champignons fijn. Bak ze samen met de gerookte spekblokjes gaar in een scheut olijfolie. Kruid met peper en zout. Meng de champignons en spek met de rozijnen, gehakte hazelnoten en de roomkaas. Laat afkoelen. 

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Kruid de kalkoenlapjes met peper en zout en verdeel de champignonmengeling erover. Rol de lapjes op en bind ze vast met keukentouw. Bak ze rondom rond bruin in olijfolie en laat ze dan 15 minuten in een ovenschaal verder garen. Dek af om uitdrogen te voorkomen.

  3. 3

    Bak de kant-en-klare rösti goudbruin in de pan. Steek er met een stervormig vormpje sterretjes uit. 

  4. 4

    Snij de kalkoenrolletjes in schijfjes en serveer ze samen met de sterkoekjes. Garneer met kervel en schep er wat abrikozencompote bij. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.