Kalkoenspiesjes met perzik en rozemarijn
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kalkoenspiesjes met perzik en rozemarijn

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snij de kalkoen in blokjes. Maak de perziken schoon en snij in plakjes of blokjes. Pel en pers de knoflook.

  2. 2

    Meng in een kom de kalkoenblokjes met de knoflook, perziken, rozemarijn en olie. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Prik het vlees en de perziken op de spiesjes. Bak ze goudbruin en gaar op een ingeoliede, warme grillplaat. Laat 8 à 10 minuten bakken en draai ze regelmatig om.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de kalkoen in blokjes. Maak de perziken schoon en snij in plakjes of blokjes. Pel en pers de knoflook.

  2. 2

    Meng in een kom de kalkoenblokjes met de knoflook, perziken, rozemarijn en olie. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Prik het vlees en de perziken op de spiesjes. Bak ze goudbruin en gaar op een ingeoliede, warme grillplaat. Laat 8 à 10 minuten bakken en draai ze regelmatig om.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.