Recept

Tagliatelle met saffraan en king krab

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Laat de king krab-poten ontdooien. Maak de saus. Smelt de boter op een zacht vuur en rasp er de schil van 1 citroen bij. Roer de draadjes saffraan door de gesmolten boter en pers het sap van 1 citroen door de boter. Klop stevig. Zet het vuur uit en laat even staan.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Besprenkel de king krab-poten royaal met olijfolie, kruid met met peper en zout en gril enkele minuten in de oven.

  3. 3

    Kook de pasta beetgaar volgens aanwijzingen op de verpakking in een grote pot gezouten water. Giet af en laat goed uitlekken. Meng de pasta voorzichtig met de helft van de botersaus en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Schik de pasta op de borden, rasp er wat parmezaan over en giet er nog wat extra saus over. Serveer er de king krab-poten bij en werk af met bladpeterselie. Serveer er de rest van de saus apart bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tagliatelle met saffraan en king krab

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!