Meest recente artikelen

6 romantische valentijnsfilms met bijpassende gerechtjes

Movie night

6 romantische valentijnsfilms met bijpassende gerechtjes Artikel

Wat is er nu leuker dan met Valentijn romantisch een filmpje te zien met je partner? Maak de avond extra geslaagd door gerechtjes te serveren die passen bij de film. Zo origineel, zo romantisch!

1 Pretty woman

Eén van de mooiste scènes uit deze film is wanneer Richard Gere champagne en aardbeien cadeau geeft aan Julia Roberts. Zij speelt ze gretig naar binnen, terwijl ze een afspraak voor de nacht maken. Serveer daarom dan ook een glaasje cava of champagne met chocoladeaardbeien bij deze klassieker.

via GIPHY

 

Save

Save

2 Eat, pray, love

Herinner jij je de scène uit Eat, Pray, Love waar Julia Roberts smakelijk een bord spaghetti opslurpt? Ze concentreert zich volledig op de heerlijke smaak en is één met haar pasta.

via GIPHY

3 Lady en de Vagebond

Lady en de Vagebond die Tony’s spaghetti met gehaktballetjes eten, toevallig hetzelfde sliertje vastnemen en eindigen met een kus. Wie kent deze bekende scène niet? Misschien kan je deze scène wel naspelen met je zelfgemaakte spaghetti met gehaktballetjes?

via GIPHY

4 Chocolat

Chocolate is misschien wel dé perfecte valentijnsfilm: een romantische film met een knappe man (Johnny Depp!) én boordevol chocolade. Serveer daarom ook bijhorende chocoladetruffels en chocoladesnoepjes met granaatappel.

via GIPHY

5 When Harry met Sally

De scène waarin Sally een orgasme faket voor Harry in een restaurant is een klassieker. Evenals de club sandwich die ze op dat moment eet.

via GIPHY

 

6 Sex and the City

Breng je valentijnsavond door met vriendinnen? Hou dan een Sex and the City-marathon terwijl jullie van cosmopolitans nippen.

via GIPHY

 

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen