Pasta all' arrabbiata
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pasta all' arrabbiata

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker pittig

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel de tomaten en snij ze in stukjes.

    Snipper de ui en 2 teentjes knoflook.

    Snij de rode paprika in stukjes.

    Ontpit 2 chilipepers.

    Snipper wat peterselie en basilicum.

  2. 2

    Kook de pasta in gezouten water beetgaar.

  3. 3

    Fruit de ui en de teentjes knoflook in een hoge pan. Laat de rode paprika 2 minuten mee fruiten. Doe er de blokjes tomaat bij. Kruid met peper, zout en 1 el suiker.

  4. 4

    Leg er de chilipepers bij. Laat een half uur pruttelen op een laag vuurtje. Verwijder de chilipepers.

  5. 5

    Vermeng de saus met de pasta. Bestrooi met gesnipperde peterselie en basilicum. Werk af met parmezaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel de tomaten en snij ze in stukjes.

    Snipper de ui en 2 teentjes knoflook.

    Snij de rode paprika in stukjes.

    Ontpit 2 chilipepers.

    Snipper wat peterselie en basilicum.

  2. 2

    Kook de pasta in gezouten water beetgaar.

  3. 3

    Fruit de ui en de teentjes knoflook in een hoge pan. Laat de rode paprika 2 minuten mee fruiten. Doe er de blokjes tomaat bij. Kruid met peper, zout en 1 el suiker.

  4. 4

    Leg er de chilipepers bij. Laat een half uur pruttelen op een laag vuurtje. Verwijder de chilipepers.

  5. 5

    Vermeng de saus met de pasta. Bestrooi met gesnipperde peterselie en basilicum. Werk af met parmezaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.