Homemade tortillachips
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Homemade tortillachips

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Snij de tortilla’s met een schaar in niet te grote driehoeken. Besprenkel met wat olie en schep goed om, zodat ze allemaal met een dun l aagje olie bedekt zijn.

  3. 3

    Leg de driehoekjes open op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrooi met gerookt paprikapoeder en zeezout.

  4. 4

    Bak de driehoekjes 5 minuten in de oven, tot de randjes bruin worden. Laat afkoelen en serveer met een dipsaus naar keuze, zoals tomatensalsa, cheddarsaus of guacamole.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Snij de tortilla’s met een schaar in niet te grote driehoeken. Besprenkel met wat olie en schep goed om, zodat ze allemaal met een dun l aagje olie bedekt zijn.

  3. 3

    Leg de driehoekjes open op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrooi met gerookt paprikapoeder en zeezout.

  4. 4

    Bak de driehoekjes 5 minuten in de oven, tot de randjes bruin worden. Laat afkoelen en serveer met een dipsaus naar keuze, zoals tomatensalsa, cheddarsaus of guacamole.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.