Recept

Koreaanse bbq-taco's

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijke Oosterse taco's die je maakt op de BBQ. 

bereiding
  1. 1

    Verhit olijfolie in een pan. Bak het kippenvlees rondom krokant en goudbruin. Schep het vlees in de dutch oven. Meng alle resterende ingrediënten voor de saus, schenk bij het vlees en gaar 4 à 5 uur in de dutch oven tot het vlees uit elkaar valt.

  2. 2

    Maak de groenten. Meng het limoensap met de olijfolie. Breng op smaak met peper en zout. Maak de kolen schoon en snij ze in flinterdunne reepjes. Spoel de komkommer, snij 'm overlangs in de helft en lepel de pitjes eruit. Snij in fijne halve maantjes. Maak de lente-ui schoon en snipper fijn. Meng de groenten en marineer ze 15 minuten in de limoendressing.

  3. 3

    Maak de rode peper schoon en snipper fijn. Hak de pindanoten fijn. Warm de wraps kort op, vul ze met de pulled chicken en schik er wat salade op. Werk af met de pindanoten, koriander, rode peper en sesamzaadjes. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Koreaanse bbq-taco's

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!