Meest recente artikelen

Vraag het aan Ilse: pannenkoeken met gekaramelliseerde appeltjes

  • Deel dit artikel:
Vraag het aan Ilse: pannenkoeken met gekaramelliseerde appeltjes Artikel

Ilse D'hooge beantwoordt jouw culinaire vragen! Hier kan je het antwoord lezen op een prangende vraag van een lezer.

 

Je kan Ilse voortaan elke dag aan het werk zien in haar programma ‘Ilse kookt’ op Libelle tv

Meer informatie over het programma vind je hier!

 

Vraag van Charlotte: Dag Ilse, ik zou graag pannenkoeken met appeltjes erin bakken. Hoe krijg ik lekker gekaramelliseerde appels en een pannenkoek die niet uit elkaar valt?

Hey Charlotte!

als ik pannenkoeken met appeltjes maak, dan bak ik de appeltjes eerst apart in een pan met suiker en boter tot ze karamelliseren.

Dan begin ik met pannenkoeken te bakken. Ik doe eerst wat deeg in de beboterde pan en laat dit deeg lichtjes stollen, dan leg ik er een aantal appelplakjes op en wacht tot heel het deeg gestold is.

Dan pas draai ik de pannenkoek om. Voorzie een deeg dat dik genoeg is. Veel succes!

Groetjes, Ilse.

>> Wil je weten hie je de perfecte pannenkoek maakt? Dat lees je hier.

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen