Zandkoekjes à la Ilse
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Zandkoekjes à la Ilse

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Snel en eenvoudig

bereiding
  1. 1

    Rasp 250 g koude boter en meng met 125 g fijne suiker en 1 zakje vanillesuiker. Meng niet te lang, de boter mag niet te zacht worden.

  2. 2

    Meng er vervolgens 375 g gezeefde bloem door. Kneed met de vingertoppen tot een zanderig deeg.

  3. 3

    Maak er een bol van, verpak in vershoudfolie en laat 30 min. rusten in de koelkast.

  4. 4

    Rol het deeg uit op een werkvlak dat met bloem bestrooid is en steek er koekjes uit.

  5. 5

    Leg ze op een bakplaat met bakpapier en bak 10 à 12 minuten in de oven, voorverwarmd op 175°C.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Rasp 250 g koude boter en meng met 125 g fijne suiker en 1 zakje vanillesuiker. Meng niet te lang, de boter mag niet te zacht worden.

  2. 2

    Meng er vervolgens 375 g gezeefde bloem door. Kneed met de vingertoppen tot een zanderig deeg.

  3. 3

    Maak er een bol van, verpak in vershoudfolie en laat 30 min. rusten in de koelkast.

  4. 4

    Rol het deeg uit op een werkvlak dat met bloem bestrooid is en steek er koekjes uit.

  5. 5

    Leg ze op een bakplaat met bakpapier en bak 10 à 12 minuten in de oven, voorverwarmd op 175°C.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!