Zandkoekjes à la Ilse
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Zandkoekjes à la Ilse

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Snel en eenvoudig

bereiding
  1. 1

    Rasp 250 g koude boter en meng met 125 g fijne suiker en 1 zakje vanillesuiker. Meng niet te lang, de boter mag niet te zacht worden.

  2. 2

    Meng er vervolgens 375 g gezeefde bloem door. Kneed met de vingertoppen tot een zanderig deeg.

  3. 3

    Maak er een bol van, verpak in vershoudfolie en laat 30 min. rusten in de koelkast.

  4. 4

    Rol het deeg uit op een werkvlak dat met bloem bestrooid is en steek er koekjes uit.

  5. 5

    Leg ze op een bakplaat met bakpapier en bak 10 à 12 minuten in de oven, voorverwarmd op 175°C.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Rasp 250 g koude boter en meng met 125 g fijne suiker en 1 zakje vanillesuiker. Meng niet te lang, de boter mag niet te zacht worden.

  2. 2

    Meng er vervolgens 375 g gezeefde bloem door. Kneed met de vingertoppen tot een zanderig deeg.

  3. 3

    Maak er een bol van, verpak in vershoudfolie en laat 30 min. rusten in de koelkast.

  4. 4

    Rol het deeg uit op een werkvlak dat met bloem bestrooid is en steek er koekjes uit.

  5. 5

    Leg ze op een bakplaat met bakpapier en bak 10 à 12 minuten in de oven, voorverwarmd op 175°C.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.