Meest recente artikelen

Liefde is... koken voor 2

De lekkerste Valentijnsrecepten

Liefde is... koken voor 2 Artikel

De liefde van de man gaat door de maag. Een cliché als een huis, maar geef toe: iederéén zwicht als je een zelfbereide maaltijd voorgeschoteld krijgt. Met deze eenvoudige, maar overheerlijke recepten wordt Valentijn een echt succes!

Valentijn is een perfect excuus om eens lekker uitgebreid voor elkaar te koken. Geen fan van Valentijn? Deze pittige gerechten passen natuurlijk op elke dag van het jaar! Verwen elkaar met pikante, spicy gerechtjes of de typische afrodisiaca zoals asperges, oesters, gember en aardbeien. Dan kom je zó in de juiste romantische stemming. Veel kookplezier met dit Valentijnsmenu! 

Romantisch aperitief

Niets romantischer dan de avond samen beginnen met een glaasje bubbels. Liever zonder alcohol of doe je mee aan Tournée Minérale? Neem dan een kijkje tussen onze mocktails.

Pittige hapjes

Met Valentijn mag het wel wat spicy zijn. Deze kruidige receptjes balanceren die zoete aperitief mooi uit. Nog meer hapjes voor Valentijn vind je hier.

Liefdevolle voorgerechten

Of je nu voor vlees of vis gaat, deze voorgerechten vallen zeker in de smaak. Toch op zoek naar iets anders? Hier vind je meer voorgerechten voor Valentijn.

Luxueuze hoofdgerechten

Met Valentijn mag je al eens wat decadenter doen. Deze topingrediënten maken van je hoofdgerecht de ster van dit menu. Meer inspiratie vind je hier.

Zoete afsluiters

Last but not least: een lekker dessertje natuurlijk! Chocolade doet het altijd goed met Valentijn, maar ook fruit kan heerlijk romatisch zijn.

 

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook…

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen