Recept

Quinoaslaatje met gebakken sint-jakobsvruchten en paprikacoulis

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Laat de paprika's uitlekken en mix ze met de bouillon tot een smeuïge coulis. Zeef eventueel en kruid met peper en zout. 

  2. 2

    Spoel de quinoa en bereid 'm volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de korrels goed los met een vork. 

  3. 3

    Spoel de lente-uitjes en snipper ze in ringen. Spoel de appel en snij 'm in fijne blokjes. Schep onder de quinoa en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Verhit boter in de pan en bak de sint-jakobsvruchten kort aan beide kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Verwarm de paprikacoulis en lepel over het bord. Schik er de quinoa, de sint-jakobsvruchten en de rucola op en serveer meteen. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Quinoaslaatje met gebakken sint-jakobsvruchten en paprikacoulis
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Laat de paprika's uitlekken en mix ze met de bouillon tot een smeuïge coulis. Zeef eventueel en kruid met peper en zout. 

  2. 2

    Spoel de quinoa en bereid 'm volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de korrels goed los met een vork. 

  3. 3

    Spoel de lente-uitjes en snipper ze in ringen. Spoel de appel en snij 'm in fijne blokjes. Schep onder de quinoa en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Verhit boter in de pan en bak de sint-jakobsvruchten kort aan beide kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Verwarm de paprikacoulis en lepel over het bord. Schik er de quinoa, de sint-jakobsvruchten en de rucola op en serveer meteen. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!