Quinoaslaatje met gebakken sint-jakobsvruchten en paprikacoulis
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Quinoaslaatje met gebakken sint-jakobsvruchten en paprikacoulis

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Laat de paprika's uitlekken en mix ze met de bouillon tot een smeuïge coulis. Zeef eventueel en kruid met peper en zout. 

  2. 2

    Spoel de quinoa en bereid 'm volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de korrels goed los met een vork. 

  3. 3

    Spoel de lente-uitjes en snipper ze in ringen. Spoel de appel en snij 'm in fijne blokjes. Schep onder de quinoa en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Verhit boter in de pan en bak de sint-jakobsvruchten kort aan beide kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Verwarm de paprikacoulis en lepel over het bord. Schik er de quinoa, de sint-jakobsvruchten en de rucola op en serveer meteen. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Laat de paprika's uitlekken en mix ze met de bouillon tot een smeuïge coulis. Zeef eventueel en kruid met peper en zout. 

  2. 2

    Spoel de quinoa en bereid 'm volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de korrels goed los met een vork. 

  3. 3

    Spoel de lente-uitjes en snipper ze in ringen. Spoel de appel en snij 'm in fijne blokjes. Schep onder de quinoa en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Verhit boter in de pan en bak de sint-jakobsvruchten kort aan beide kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Verwarm de paprikacoulis en lepel over het bord. Schik er de quinoa, de sint-jakobsvruchten en de rucola op en serveer meteen. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.