Meest recente artikelen

Zo hou je Tournée Minérale vol op feestjes

Alcoholvrij met vrienden

Zo hou je Tournée Minérale vol op feestjes Artikel

Oh oh, je doet mee aan Tournée Minérale en je vrienden stellen voor om op café te gaan. Geen nood, met deze tips hou je die maand zonder alcohol zonder problemen vol.

Motivatie

Waarom doe je mee aan Tournée Minérale? Wil je gewicht verliezen, gezonder leven of gewoon bewijzen dat je best een maandje zonder alcohol kan? Wat jouw reden ook is, hou dit in je hoofd als motivatie. Een maand is trouwens zo voorbij! Bovendien is weinig alcohol drinken helemaal hip dit jaar!

Overtuig je vrienden

Alcohol weerstaan is natuurlijk eenvoudiger wanneer je vrienden ook niet drinken. Probeer minstens een van je vrienden te overtuigen, zodat je een maatje hebt om samen de uitdaging aan te gaan. Maak van Tournée Minérale een leuke weddenschap of wedstrijd onder elkaar. Misschien kan je zelfs een leuke prijs voorzien voor wie het het langste volhoudt? Zorg dat je van Tournée Minérale een leuke activiteit maakt in plaats van iets dat moeilijk vol te houden is.

Uitzondering

Wees niet te streng voor jezelf. Ben je deze maand jarig, ga je naar een babyborrel, een trouwfeest of een andere erg speciale gelegenheid en heb je zin in een glaasje cava? Geef jezelf één uitzondering tijdens de alcoholvrije maand. Gebruik je je 'wild card' niet? Zoveel te beter. Ga je wel voor dat uitzonderlijke glaasje? Geniet er dan van!

Lekkere alternatieven

Geen alcohol drinken hoeft niet te betekenen dat je de hele avond water of Cola moet drinken. Nodig je vrienden uit bij je thuis en maak lekkere mocktails. Of ga met z'n allen naar een mocktailworkshop. Gaan jullie op café? Zoek dan een gezellige bar waar ook enkele mocktails of zelfgemaakte limonades op de kaart staan. Keuze genoeg!

De lekkerste mocktailrecepten

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook…

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen