Italiaanse desserts: la dolce vita op je bord
Foodie File
Romig, fris, krokant of zijdezacht: Italiaanse dolci hebben het allemaal. Van een klassieker bij de koffie tot een feestelijk toetje: de Italiaanse keuken weet ook qua desserts te verleiden. Alles wat je wil weten over nagerechten uit de laars.
Italië staat bekend om haar geweldige keuken, en dat proef je niet in het minst in de nagerechtjes. Verrassend eenvoudig, maar met kwaliteitsvolle ingrediënten als mascarpone, ricotta, citrusvruchten, noten en chocolade. Precies dat maakt Italiaanse desserts zo populair.
Van torta della nonna en gelato over zabaglione en panna cotta tot cannoli en tiramisu: we verzamelden alles in dit culi–dossier voor wie er net zo gek op is als wij.
Alles wat je wil weten over Italiaanse desserts
Nagerechten uit Italië schopten het tot vaste waarde op menig desserttafel, wereldwijd. Romig, fris, knapperig en zoet: er is voor iedereen wel een gepaste zoete favoriet te vinden.
Met deze Italiaanse dolci maak je echt indruk, maar moeilijk zijn ze niet! Probeer het zelf, en verleid er al je vrienden en familie mee.
Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!
