Meest recente artikelen

Het lekkerste bier bij elk gerecht

Lekker bij

  • Deel dit artikel:
Het lekkerste bier bij elk gerecht Artikel

Kaas en bier is een klassieke combinatie. Schenk pils en witbier bij zachte, pittige kazen. Abdijbier is het beste bij abdijkaas. Bieren van hoge gisting passen goed bij gerijpte kazen, bieren van een spontante gisting (zoals geuze) passen goed bij verse kaas. En blauwe kaas? Die past zowel bij lichtzure als lichtzoete bieren.

Het lekkerste bier bij elk gerecht 3

Vlees en bier combineren is al heel lekker, maar ook vis en bier is een mooi duo. Blond bier met krab, bruin bier met stevige griet en tripel met zeebaars zijn alvast drie topcombo’s die je kunt uitproberen.

Het lekkerste bier bij elk gerecht 1

 

Dessert en bier is een goed idee als je geen al te zwaar menu achter de kiezen hebt. Combineer kriek of rode vruchtenbier met chocoladedesserts en ander fruitbier met fruitige desserts.

Het lekkerste bier bij elk gerecht 2

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen