De kerstklassiekers van Libelle-chef Ilse
Chique maar niet moeilijk
Benieuwd welke recepten onze culiredactrices op tafel toveren voor kerst? Ilse verwent haar gasten met chique gerechtjes die veel minder moeilijk zijn dan ze eruit zien.
Ilse: “Een zalvige puree, de zilte smaak van garnalen en een gepocheerd eitje: dit is een combinatie die iedereen wel lust. De peterselie-olie fleurt het helemaal op, iets wat je zeker ook bij andere gerechten kunt proberen.”
Ilse: “Dit keer serveer ik geen veenbessen bij de fazant, maar geroosterde mango. Anders en verfrissend lekker!”
Ilse: “Ik hou van verschillende structuren én ook van dingen die op voorhand kunnen. Dit dessert maak je bijna volledig op voorhand klaar, enkel het samenstellen van de glaasjes doe ik op het laatste moment.”
Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!