Meest recente artikelen

Coronaproof aperitieven: zo kan het

Elk z'n eigen hapjes

  • Deel dit artikel:
Coronaproof aperitieven: zo kan het Artikel

Een aperitiefje met je huisgenoten: ook in coronatijden kan het nog steeds. Met deze tips hou je het veilig.

Zo vervang je klassieke aperohapjes door een veilig alternatief

  • Een grote zak of schaal chips of nootjes op tafel? Geen goed idee. Geef iedereen liever z’n eigen kommetje. Zo voorkom je meteen ook dat je de hele zak leeg eet.
  • Een aperoplank vol olijfjes, kaas en charcuterie? Sharen is leuk, maar nu even niet. Maak liever voor iedereen een apart bordje of plankje met een lekkere selectie. Deze zijn te koop in de Libelle Lekker Shop.
  • Frituurhapjes en ovenhapjes? Dat kan nog steeds. Maar opnieuw: serveer ze voor iedereen op een apart bordje.
  • Lekkere dipjes? Serveer ze in individuele glaasjes of schaaltjes. Deze aperoset uit de Libelle Lekker Shop is daarvoor ideaal. En geef toe, wat is er leuker dan zo’n aperoassortimentje helemaal voor jou alleen?
    Aperoset 4 diepe kommetjes Point Virgule Libelle Lekker Shop

De allerlekkerste hapjes zijn natuurlijk huisgemaakt. Hier zijn alvast wat lekkere ideetjes.

Herkenbare glazen

Personaliseer de glazen: coronaproof én het scheelt in afwas. Investeer in glasmarkers: leuke figuurtjes die je op je glas kunt kleven of eraan kunt hangen. Zo herkent iedereen meteen het zijne. Bij gebrek aan glasmarkers kan een krijtstift een oplossing zijn: schrijf de naam van elke gast op een glas en versier het met leuke motiefjes.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.