Meest recente artikelen

3x Marokkaanse koekjes

Lekker authentiek

  • Deel dit artikel:
3x Marokkaanse koekjes Artikel

Marokkaanse koekjes zijn overheerlijk. Enkele lezeressen delen hun authentieke recept met ons. Hieronder ontdek je hoe je ze zelf maakt.

Na het vasten tijdens de ramadan vieren moslims het suikerfeest. Daar hoort natuurlijk heel wat lekkers bij. Marokkaanse koekjes zijn onmisbaar bij Marokkaanse families tijdens het suikerfeest. Meestal worden er heel wat verschillende soorten koekjes en pannenkoekjes gebakken en worden ze ook uitgedeeld aan goede doelen, arme mensen, vrienden en families. Lezeressen Ouafae en Mania delen hun authentieke recepten. Ze zijn lekker zoet en vallen bij iedereen in de smaak, dus maak ze zeker zelf ook eens!

Gazellehoorntjes

Gazellehoorntjes zijn een van de populairste en meest gekende Marokkaanse koekjes. Het oranjebloesemwater zorgt voor een lekker traditionele smaak.

Met kokos

Lezeres Ouafae legt uit hoe zij Marokkaanse koekjes maakt. Deze koekjes met kokos moet je absoluut geproefd hebben.

Met noten en dadels

Dadels worden vaak gebruikt in de Marokkaanse keuken. Ben jij fan van dadels? Bekijk dan zeker deze 30 recepten met dadels. Lezeres Mania maakt er lekkere koekjes mee. Superlekker bij de koffie of bij een glaasje muntthee.

Echte Marokkaanse muntthee maken

Met een lekker tasje muntthee kun je nog meer genieten van deze lekkere koekjes. Ontdek in het artikel hieronder hoe je zelf échte Marokkaanse muntthee zet.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook…

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen