Ovengebakken zalm met fetakorst en spinazie
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Ovengebakken zalm met fetakorst en spinazie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Supersnel en lekker gezond! Mits een kleine aanpassing past dit recept ook helemaal binnen de eetmethode van Pascale Naessens.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de spinazie en laat goed uitlekken. Spoel de kerstomaatjes en halveer ze. Schep de groenten met de plantaardige room in een ovenschaal. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Leg er de zalm op. Verkruimel er de feta over en kruid met peper en zout. Gaar 15 minuten in de oven en serveer.

  3. 3

    Wil je dit gerecht volgens de methode van Pascale Naessens maken, dan vervang je de feta bijvoorbeeld door vers gesnipperde kruiden, of een pesto op basis van pistachenoten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de spinazie en laat goed uitlekken. Spoel de kerstomaatjes en halveer ze. Schep de groenten met de plantaardige room in een ovenschaal. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Leg er de zalm op. Verkruimel er de feta over en kruid met peper en zout. Gaar 15 minuten in de oven en serveer.

  3. 3

    Wil je dit gerecht volgens de methode van Pascale Naessens maken, dan vervang je de feta bijvoorbeeld door vers gesnipperde kruiden, of een pesto op basis van pistachenoten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.