Meest recente artikelen

De populairste visgerechten op je bord

Jullie favoriete visjes

De populairste visgerechten op je bord Artikel

En of jullie dol zijn op vers klaargemaakte visjes! Van scampi's tot vispannetjes: deze recepten werden het voorbije jaar lustig klaargemaakt. Dit waren de populairste visgerechten die het meest op jullie bord terechtkwamen.

1. Vispannetje met zalm en kabeljauw in de oven

Op nummer één: een vispannetje, natuurlijk. Met nog twee andere toppers: kabeljauw en zalm. Beide komen respectievelijk vier en drie keer voor in deze lijst van populairste visgerechten.

2. Mosselen natuur

Wat had je gedacht: deze Belgische klassieker verdient eveneens een topplaats in deze lijst. Maar als je net zo dol bent op mosselen als wij, wil je ze vast ook ‘ns anders klaarmaken.

3. Scampi’s in pittige tomatenroomsaus

Naast zalm en kabeljauw zijn scampi’s natuurlijk dé topper onder de visgerechten. Kijk maar eens naar jullie favoriete scampigerechten. Ze scoren een verdiende derde plaats met deze pittige tomatenroomsaus… Maar er zijn natuurlijk nog heel wat gerechten om deze schaaldieren in te laten schitteren.

4. Zalmfilet uit de oven

Zalm wist maar liefst vier plaatsen te pakken in deze lijst. De vis is dan ook superveelzijdig en heel erg lekker als je hem in de oven klaarmaakt. Kende je deze ovengerechten met zalm al?

5. Lasagne met zalm en spinazie

Topcominatie, zalm en spinazie! Uit de vele recepten met dit duo kozen jullie precies dit superlekkere gerechtje uit. Want wie is er nu niet tuk op lasagne?

6. Ovenschotel met zalm, spinazie en aardappelkorstje

We zeiden het al: oven+zalm+spinazie = succes gegarandeerd. Zeker met zo’n lekker aardappelkorstje.

7. Kabeljauw in de oven met kerstomaatjes en krieltjes

Na zalm en scampi’s, is kabeljauw een echte lievelingsvis. Ook wij koken graag met deze kanjer, ontdek hier nog veel meer recepten.

8. Kabeljauw in papillot met groentjes

Wie vis hoort, denkt: papillot! Het mag dan ook niet verbazen dat onze versie met kabeljauw uitgroeide tot een succesrecept.

9. Scampi’s diabolique

Nog een schitterende klassieker: scampi’s diabolique. Dit recept moet duchtig klaargemaakt en gedeeld worden in jullie keukens, want het eindigde op een mooie negende plaats. Wil je eens een andere recept proberen? Er bestaan nog meer varianten van deze topper met pittige tomatensaus.

10. Scampi’s met kerriesaus

Liever kerriesaus bij je scampi’s? De meningen zijn blijkbaar verdeeld: de tomatensaus wordt op de voet gevolgd door deze favoriet. Mag het nog wat anders zijn? Ook deze versie met looksaus is top!

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen