• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Recept van Sandra Bekkari: Havermoutkoekjes met gedroogde veenbessen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:


bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180 °C. Mix de bananen of plet ze met een vork. 
    Voeg de havervlokken, amandelen, de kokos en het gedroogd fruit toe en meng goed. Smelt het kokosvet op een laag vuurtje en meng met de andere ingrediënten.

    Tip: Je kan ook appelmoes gebruiken in plaats van bananen.

  2. 2

    Bekleed een bakplaat met bakpapier en doe het mengsel in bakringen. Bak de koekjes 15 à 20 minuten in de voorverwarmde oven.
     

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180 °C. Mix de bananen of plet ze met een vork. 
    Voeg de havervlokken, amandelen, de kokos en het gedroogd fruit toe en meng goed. Smelt het kokosvet op een laag vuurtje en meng met de andere ingrediënten.

    Tip: Je kan ook appelmoes gebruiken in plaats van bananen.

  2. 2

    Bekleed een bakplaat met bakpapier en doe het mengsel in bakringen. Bak de koekjes 15 à 20 minuten in de voorverwarmde oven.
     

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.