Meest recente artikelen

Sandra Bekkari's kerstmenu

Een lekker licht kerstmenu

Sandra Bekkari's kerstmenu Artikel

Nee, een feestmenu hoeft niet synoniem te zijn aan een véél te copieus en véél te lang diner. Sandra Bekkari weet als geen ander hoe je de hele familie een licht en lekker feestmaal voorschotelt. Deze kerst hou je het slank en gezond met dit Sana kerstdiner. Heerlijk genieten van de feestdagen zonder schuldgevoel!

Sandra: "Met kerst schuift de hele familie mee aan tafel en maken we tijd voor elkaar. Het gezelschap is voor mij het belangrijkst. Ik kan me geen fijne kerst zonder mijn gezin voorstellen. Zo genieten we van gezellig samenzijn en een goed gesprek. Wat op mijn kersttafel zeker niet mag ontbreken, zijn kaarsjes, lekker eten én een dessert met chocolade, zoals de raw chocoladetaart."

Sandra Bekkari's gouden kersttips

  1. "Zorg altijd voor lekkere hapjes, een glaasje champagne en een origineel dessert. Daarmee is voor mij het feest al compleet."
  2. "Je hoeft geen dure, speciale ingrediënten in huis te halen om een feestelijk diner klaar te maken. Kies voor ingrediënten van het seizoen: wintergroenten bomvol vitamines en lekker gevogelte van goede kwaliteit."
  3. "Nog op zoek naar een leuk geschenkidee? Een goede fles olijfolie en balsamicoazijn, daar doe je een healthy foodie altijd een plezier mee. Ik geef ook graag een mooi setje om matchathee mee te maken."
  4. "Probeer te genieten en vooral niet te stressen! Stress is een boosdoener voor je gewicht, je huid en je gezondheid en hoort niet thuis aan de feesttafel."

Wat komt er op Sandra's kerstmenu?

De hapjes

Voorgerecht

“Werk de risotto af met wat geschaafde truffel voor een extra feestelijk gerecht.”

Hoofdgerecht

Dessert

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel
Alles over Sandra Bekkari

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen