Meest recente artikelen

Dit is het populairste gerecht van België!

Een échte Belgische klassieker

Dit is het populairste gerecht van België! Artikel

Drie keer op rij konden jullie stemmen voor jullie favoriete gerechten in ons Diner Duel. Benieuwd welk gerecht als winnaar uit de bus kwam?

Van 24 toprecepten naar één absolute winnaar: dankjewel aan iedereen die z'n stem uitbracht in Libelle Lekker's Diner Duel. Het was nipt, maar jullie favoriete recept is…

1 Witloofrolletjes

Met 21,7% van de stemmen werd deze Belgische klassieker de winnaar van onze finaleronde. Lekker, maar wordt jouw witloof altijd waterig in de oven? Hier krijg je tips om dat te voorkomen!

2 Vol-au-vent

Op de tweede plaats, met 20,3% van de stemmen, eindigde vol-au-vent. Ook een van onze favoriete gerechten, trouwens. Daarom vind je op onze site meerdere recepten, voor snelle of slanke vol-au-vent, of vol-au-vent met vis in plaats van kip. Probeer ze allemaal uit!

3 Stoofvlees

Echt iets van bij ons! Stoofvlees belandde op de derde plaats met 19% van de stemmen. En stoofvlees, daar horen echte Belgische frietjes bij. Hoe je die precies maakt, lees je hier. Gebeurt het trouwens wel eens dat je stoofvlees niet lekker zacht wordt? Met deze tips gaat het altijd goed.

4 Mosselen met friet

Elk jaar kijken we uit naar de opening van het mosselseizoen. En dan kan de pret niet op! Mosselen kun je echt op honderden wijzen bereiden, hier zijn al onze recepten met mosselen.

5 Vispannetje

Een lekker vispannetje, dampend uit de oven, dat smaakt altijd! En je kunt er alle kanten mee uit. Ontdek hier welke combinaties altijd goed zijn.

6 Pizza

Zelfgemaakte pizza, wat is er lekkerder dan dat? Met deze tips kan het gewoon niet fout gaan!

Lees ook…

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen