Meest recente artikelen

Deze chocolade past bij jouw sterrenbeeld

Horoscoop voor chocoholics

Deze chocolade past bij jouw sterrenbeeld Artikel

De kenmerken van je sterrenbeeld kende je waarschijnlijk al, maar weet je ook welke chocolade het beste bij je past? Het staat in de sterren geschreven!

RAM (21 maart – 19 april)

Als innovatieve Ram experimenteer je graag met ingrediënten, en dat is niet anders voor chocolade. Deze nems met witte chocolade zijn dan ook helemaal op jouw lijf geschreven!

Stier (20 april – 20 mei)

Stieren zijn liefdevol, zachtaardig en houden van zoet. Dit yoghurtijs met frambozen en witte chocolade ziet er net zo lief uit als jij, Stier!

Tweelingen (21 mei- 20 juni)

Tweelingen zijn jeugdig, speels én avontuurlijk. Een glas warme chocolademelk is dan ook pure nostalgie voor hen, maar ze maken ‘m wel het liefst een tikje anders. Wat dacht je van deze hot mexican chocolate, Tweelingen?

 

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Als creatieveling ga jij ook graag in de keuken aan de slag, Kreeft. Deze brownie zonder bakken pimp je met alles wat jij lekker en mooi vindt.

 

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Gulle Leeuwen houden van sterke smaken en véél chocolade. Groot gelijk! Deze moelleux is zalig decadent en helemaal iets voor hongerige Leeuwtjes.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Als Maagd houd je van zuiverheid en pure smaken. Tierlantijntjes hoeven voor jou niet; kwaliteitsvolle ingrediënten zijn daarentegen wél superbelangrijk voor je. Heerlijke pure chocolade en écht goed zout: less is more bij deze chocoladelepels.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Dat jij een rasechte romanticus bent, hoeven we je niet te vertellen, Weegschaal: het belangrijkste aan snoepen is bij jou het gezelschap. Het ideale dessert voor jou is dan ook een chocoladefonduetje dat je kunt delen met de mensen van wie je houdt.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Een Schorpioen is van nature vastberaden en zelfverzekerd: voor een iets uitdagender project in de keuken draai jij je hand dan ook niet om! Je vrienden zullen sowieso onder de indruk zijn als je hen vertelt dat je deze cacaotruffels zélf hebt gemaakt.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Joviale Boogschutters worden overal graag gezien. Ze doen niets liever dan het lekkers uitdelen dat ze de avond voordien gemaakt hebben. Deze soezentoren met frambozen en witte chocolade kan jouw nieuwe pronkstuk worden, Boogschutter!

Steenbok (22 december – 19 januari)

Jij houdt van efficiëntie en hebt ‘n praktische aanpak, Steenbok. Even zwoegen in de keuken? Geen enkel probleem, maar je wilt er dan wel iets voor in de plaats waar je lang van kunt genieten. Wat dacht je van deze chocopasta?

Waterman (20 januari – 18 februari)

Watermannen zijn onafhankelijk en hebben er absoluut geen probleem mee om af en toe alleen te zijn. Het wordt écht genieten als je je in de zetel kunt nestelen met een pot(je) van deze heerlijke chocolade-speculaascrème, niet, Waterman?

Vissen (19 februari – 20 maart)

Gevoelige en delicate Vissen zijn helemaal tuk op witte chocolade en gerechtjes die er net zo goed uitzien als ze smaken. Deze popcorn met witte chocolade spreekt jou dan ook zeker aan, niet?

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen