Recept

Chocolade-speculaascrème

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Voor liefhebbers van zoet

bereiding
  1. 1

    Doe de room en de melk in een pannetje, samen met de chocolade. Laat op een zacht vuurtje smelten en roer geregeld om.

  2. 2

    Klop de eidooiers met de suiker tot een dikke, witte massa. Giet er de gesmolten chocolade bij en klop nog even door, tot alles goed gemengd is.

  3. 3

    Giet het mengsel in een pannetje en laat de crème al roerend indikken op het vuur. Verdeel de crème over 4 schaaltjes en laat 2 uur opstijven in de koelkast.

  4. 4

    Werk elk schaaltje af met een speculaasje. verkruimel het laatste speculaasje en strooi over het dessert.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Chocolade-speculaascrème

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!