Cacaotruffels met rode-bessengelei
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Cacaotruffels met rode-bessengelei

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Truffels met een rode toets

bereiding
  1. 1

    Breek de chocolade in stukjes. Doe ze met de room in een pannetje en zet op een zacht vuur tot de chocolade gesmolten is.

  2. 2

    Doe er de gelei en de suiker bij. Roer goed glad.

  3. 3

    Doe het mengsel in een kom. Zet 1 uur afgedekt in de koelkast.

  4. 4

    Maak nootgrote bolletjes van het mengsel en bestuif met gezeefd cacaopoeder.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Breek de chocolade in stukjes. Doe ze met de room in een pannetje en zet op een zacht vuur tot de chocolade gesmolten is.

  2. 2

    Doe er de gelei en de suiker bij. Roer goed glad.

  3. 3

    Doe het mengsel in een kom. Zet 1 uur afgedekt in de koelkast.

  4. 4

    Maak nootgrote bolletjes van het mengsel en bestuif met gezeefd cacaopoeder.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.