Recept

Hot Mexican chocolade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Warme chocomelk met een Mexicaanse twist. 

bereiding
  1. 1

    Breek de chocolade in stukjes. Warm de melk op in een steelpannetje.

  2. 2

    Voeg chilipoeder, bruine suiker, de kaneelstokjes en nootmuskaat toe. Laat even koken.

  3. 3

    Roer er de chocolade door en laat nog even goed opwarmen, zonder te koken.

  4. 4

    Klop de room op met de vanillezaadjes en lepel over de warme chocolademelk.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Hot Mexican chocolade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Breek de chocolade in stukjes. Warm de melk op in een steelpannetje.

  2. 2

    Voeg chilipoeder, bruine suiker, de kaneelstokjes en nootmuskaat toe. Laat even koken.

  3. 3

    Roer er de chocolade door en laat nog even goed opwarmen, zonder te koken.

  4. 4

    Klop de room op met de vanillezaadjes en lepel over de warme chocolademelk.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!