Frambozen-yoghurtijs met witte chocolade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Frambozen-yoghurtijs met witte chocolade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Pureer de frambozen met de honing en het citroensap. Klop de room stijf en meng samen met de yoghurt onder de frambozenpuree. 

  2. 2

    Giet het mengsel in een metalen kom en zet 4 uur in de vriezer. Roer het mengsel elk half uur krachtig om. 

  3. 3

    Serveer enkele bolletjes ijs in glaasjes en rasp er wat witte chocolade over. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pureer de frambozen met de honing en het citroensap. Klop de room stijf en meng samen met de yoghurt onder de frambozenpuree. 

  2. 2

    Giet het mengsel in een metalen kom en zet 4 uur in de vriezer. Roer het mengsel elk half uur krachtig om. 

  3. 3

    Serveer enkele bolletjes ijs in glaasjes en rasp er wat witte chocolade over. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.