Recept

Soezentoren met frambozen en witte chocolade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Kan je niet van afblijven!

bereiding
  1. 1

    Hak de chocolade fijn en smelt ’m au bain-marie.

  2. 2

    Dip de bovenkant van de soesjes in de chocolade en leg ze met de chocolade naar boven in een cirkel op een serveerschaal.

  3. 3

    Leg er een tweede laag soesjes bovenop - werk snel, zodat ze blijven plakken in de nog niet volledig opgesteven chocolade van de onderste soesjeslaag.

  4. 4

    Werk op deze manier verder en bouw een stevige toren. Heb je nog wat gesmolten chocolade over, giet dat dan over de soesjestoren.

  5. 5

    Werk de toren af met poedersuiker en met verse frambozen of ander fruit naar keuze.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Soezentoren met frambozen en witte chocolade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Hak de chocolade fijn en smelt ’m au bain-marie.

  2. 2

    Dip de bovenkant van de soesjes in de chocolade en leg ze met de chocolade naar boven in een cirkel op een serveerschaal.

  3. 3

    Leg er een tweede laag soesjes bovenop - werk snel, zodat ze blijven plakken in de nog niet volledig opgesteven chocolade van de onderste soesjeslaag.

  4. 4

    Werk op deze manier verder en bouw een stevige toren. Heb je nog wat gesmolten chocolade over, giet dat dan over de soesjestoren.

  5. 5

    Werk de toren af met poedersuiker en met verse frambozen of ander fruit naar keuze.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!