Moelleux au chocolat
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Moelleux au chocolat

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Voor als je écht een keer wilt scoren met je dessert. Deze moelleux moet je enkele uren van tevoren klaarmaken, en à la minute afbakken in de oven. Ideaal als er bezoek komt, dus.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Smelt de chocolade au bain marie.

  2. 2

    Klop de eieren met de dooiers en het suiker tot wit schuim. Zeef de bloem en meng die door het eiermengsel. Roer dan de chocolade erdoor.

  3. 3

    Boter 6 flexibele vormen in en verdeel het mengsel hierover. Zet enkele uren in de koelkast.

  4. 4

    Zet de moelleux 8 à 10 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Smelt de chocolade au bain marie.

  2. 2

    Klop de eieren met de dooiers en het suiker tot wit schuim. Zeef de bloem en meng die door het eiermengsel. Roer dan de chocolade erdoor.

  3. 3

    Boter 6 flexibele vormen in en verdeel het mengsel hierover. Zet enkele uren in de koelkast.

  4. 4

    Zet de moelleux 8 à 10 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.