Meest recente artikelen

Foodhoroscoop: deze recepten staan voor Vissen in de sterren geschreven

20 februari - 20 maart

  • Deel dit artikel:
Foodhoroscoop: deze recepten staan voor Vissen in de sterren geschreven Artikel

Heb je je al afgevraagd wat jouw sterrenbeeld betekent voor je foodvoorkeuren? Wij vertellen graag welke recepten in de horoscoop van de Vissen staan!

Vissen kunnen absoluut genieten van het gezelschap van goede vrienden, maar ze hebben ook behoefte aan tijd voor zichzelf. Ze zijn niet bang om hun gevoelige kant te tonen en barsten van de creatieve ideeën. Verder zijn ze idealistisch en durven ze weleens weg te dromen.

Die kenmerken vertalen zich duidelijk naar wat er bij Vissen op het menu staat. Ze zijn dol op gezellige gerechtjes en gaan vaak op zoek naar recepten om zichzelf mee te verwennen tijdens een rustig moment alleen. Maar saaiheid, daar kun je hen absoluut niet op betrappen: Vissen stoppen altijd een origineel element in hun eten.

Op het menu

Chai latte

Thee met een hippe toets: chai latte

Een gezellig Netflix-avondje voor 1, daar zullen Vissen geen ‘nee’ tegen zeggen. Met deze chai latte wordt het extra knus.

 

Kip tikka masalabowl

Pittige kip tikka masalabowl

Indisch comfort food, maar dan wel vertaald naar 2018. Yummie!

 

Schattige confetticake in a mug

Deze confetticake is net zo cute als de Vissen zelf.

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen