Kip tikka masalabowl
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kip tikka masalabowl

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Meng de yoghurt met de tandoori, de curry en garam masala. Snij de kip in stukken, meng onder de marinade en zet 30 minuten in de koelkast. Bak de kip nadien gaar in kokosolie.

  2. 2

    Bereid de linzen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snipper de knoflook. Fruit glazig in wat boter. Voeg de goed gespoelde spinazie toe en laat slinken. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Rooster de cashewnoten in een pan zonder vetstof en voeg toe aan de spinazie.

  3. 3

    Meng de ingrediënten voor de yoghurtsaus en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Doe de linzen, de kip en spinazie in een bowl. Voeg de geraspte rodekool, koriander en partjes limoen toe en serveer met naanbrood en de yoghurtsaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng de yoghurt met de tandoori, de curry en garam masala. Snij de kip in stukken, meng onder de marinade en zet 30 minuten in de koelkast. Bak de kip nadien gaar in kokosolie.

  2. 2

    Bereid de linzen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snipper de knoflook. Fruit glazig in wat boter. Voeg de goed gespoelde spinazie toe en laat slinken. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Rooster de cashewnoten in een pan zonder vetstof en voeg toe aan de spinazie.

  3. 3

    Meng de ingrediënten voor de yoghurtsaus en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Doe de linzen, de kip en spinazie in een bowl. Voeg de geraspte rodekool, koriander en partjes limoen toe en serveer met naanbrood en de yoghurtsaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.