• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Recept van Sandra Bekkari: parelhoenfilet met notenkorst, puree van zoete aardappel en gebakken spruitjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. 2

    Schil de zoete aardappel, snijd in stukken en stoom of kook gaar. 

  3. 3

    Hak de noten, zaden en pitten fijn.

  4. 4

    Kruid de parelhoenfilets met peper en zout en kleur het vlees in een braadpan. Leg de filets in een vuurvaste schotel, doe er de notenmengeling met op en gaar nog 8 minuten in de voorverwarmde oven. 

  5. 5

    Stoom of kook de spruitjes beetgaar, halveer ze en bak ze nog even in de pan met een scheutje olijfolie. Kruid af met peper en zout.

  6. 6

    Voeg olijfolie, kurkuma, zwarte peper, (soja)melk en zout toe bij de zoete aardappelen en mix tot een gladde puree. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. 2

    Schil de zoete aardappel, snijd in stukken en stoom of kook gaar. 

  3. 3

    Hak de noten, zaden en pitten fijn.

  4. 4

    Kruid de parelhoenfilets met peper en zout en kleur het vlees in een braadpan. Leg de filets in een vuurvaste schotel, doe er de notenmengeling met op en gaar nog 8 minuten in de voorverwarmde oven. 

  5. 5

    Stoom of kook de spruitjes beetgaar, halveer ze en bak ze nog even in de pan met een scheutje olijfolie. Kruid af met peper en zout.

  6. 6

    Voeg olijfolie, kurkuma, zwarte peper, (soja)melk en zout toe bij de zoete aardappelen en mix tot een gladde puree. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.