• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Recept van Sandra Bekkari: Broccoli-pastinaaksoep

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:


bereiding
  1. 1

    Schil de pastinaken en snij ze in stukken. Snij de broccoli in roosjes en schil de stam. Het binnenste gedeelte van de stam mag je gebruiken in de soep.

  2. 2

    Stoof de ui en knoflook aan in olijfolie. Voeg hierna de groentebouillon, broccoli en pastinaken toe. Laat alles gaar koken en mix tot een romige soep.

  3. 3

    Rooster net voor het opdienen de amandelschilfers in een antiaanbakpan zonder vetstof en strooi ze over de soep. Werk af met zwarte peper.
     

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de pastinaken en snij ze in stukken. Snij de broccoli in roosjes en schil de stam. Het binnenste gedeelte van de stam mag je gebruiken in de soep.

  2. 2

    Stoof de ui en knoflook aan in olijfolie. Voeg hierna de groentebouillon, broccoli en pastinaken toe. Laat alles gaar koken en mix tot een romige soep.

  3. 3

    Rooster net voor het opdienen de amandelschilfers in een antiaanbakpan zonder vetstof en strooi ze over de soep. Werk af met zwarte peper.
     

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.