Meest recente artikelen

3x lekker makkelijk kerstmenu

Take it easy

  • Deel dit artikel:
3x lekker makkelijk kerstmenu Artikel

Voor een feestelijk kerstmenu zijn moeilijke technieken en bereidingen niet altijd noodzakelijk. Geen held in de keuken, of gewoon geen zin om een moeilijk kerstmenu in elkaar te boksen? Wij stelden speciaal voor jou 3 makkelijke feestmenu's samen die ook nog eens overheerlijk zijn!

Tijdens de feestdagen mag je al eens uitpakken. En dan hebben we het niet over cadeautjes, maar wel over jouw feestmenu! Parelt het zweet al op je voorhoofd bij de gedachten aan flamberen, pocheren en barderen? Geen paniek: een heerlijk feestmenu heeft niet per se moeilijke bereidingen en technieken nodig. Speciaal voor al wie het koken simpel wil houden maar zijn gasten wel lekker wil verwennen voor kerst: 3 makkelijke en overheerlijke menu’s. Take it easy… en smakelijk!

Menu 1: met vis en zeevruchten

Save

Save

Save

Save

Menu 2: met vlees

 

Menu 3: een beetje van alles

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook…

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen