Recept

Ananassoepje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een feestelijk soepje als dessert. Lekker voor de feestdagen!

bereiding
  1. 1

    Schil de ananas en snij in kwarten. Verwijder de harde kern.

  2. 2

    Pers de sinaasappels en de limoen uit. Snij de ananas in grove stukken en mix samen met het sinaasappel- en limoensap, de helft van de Griekse yoghurt en 3 eetlepels suiker tot een smeuïg soepje.

  3. 3

    Pluk de blaadjes van de munt. Doe ze met de rest van de suiker in een vijzel en plet ze, tot de suiker groen kleurt.

  4. 4

    Verdeel het soepje over kommetjes. Lepel in het midden een toefje Griekse yoghurt en werk af met de muntsuiker.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Ananassoepje

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!