Brownie met marshmallowtopping
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Brownie met marshmallowtopping

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 170°C.

  2. 2

    Doe de chocolade en de boter in een kom en smelt au bain-marie of in de microgolfoven. Klop intussen de eieren met de kandijsuiker ongeveer 10 minuten tot een dikke massa. Roer de gesmolten chocolade door het ei-suikermengsel.

  3. 3

    Zeef de bloem met het bakpoeder boven de kom en spatel ze, met het amandelpoeder, luchtig door de massa.

  4. 4

    Beboter de bakvorm en bestuif met bloem. Doe het beslag erin. Bak 18 minuten in de oven.

  5. 5

    Strooi de marshmallows, gehakte amandelen en chocoladedruppels over het gebak. Smelt de pindakaas en lepel over de topping. Zet nog 2 à 3 minuten in de oven. Laat afkoelen en snij het gebak in stukken. Lekker met een bolletje ijs.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 170°C.

  2. 2

    Doe de chocolade en de boter in een kom en smelt au bain-marie of in de microgolfoven. Klop intussen de eieren met de kandijsuiker ongeveer 10 minuten tot een dikke massa. Roer de gesmolten chocolade door het ei-suikermengsel.

  3. 3

    Zeef de bloem met het bakpoeder boven de kom en spatel ze, met het amandelpoeder, luchtig door de massa.

  4. 4

    Beboter de bakvorm en bestuif met bloem. Doe het beslag erin. Bak 18 minuten in de oven.

  5. 5

    Strooi de marshmallows, gehakte amandelen en chocoladedruppels over het gebak. Smelt de pindakaas en lepel over de topping. Zet nog 2 à 3 minuten in de oven. Laat afkoelen en snij het gebak in stukken. Lekker met een bolletje ijs.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.