Tagliatelle met wintertruffel
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tagliatelle met wintertruffel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dit recept voor tagliatelle met wintertruffel is lekker, makkelijk en perfect voor kerst!

bereiding
  1. 1

    Laat de truffels uitlekken. Schaaf ze flinterdun met een mandoline en laat die uitlekken op keukenpapier. Spoel de peterselie en hak fijn. Schaaf de parmezaan.

  2. 2

    Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim gezouten water. Klaar intussen de boter: smelt de boter in een pannetje, haal ze van het vuur, laat een paar minuten staan en schep dan de eiwitten weg die aan de oppervlakte komen. Giet het heldergele botervet bij de olijfolie en het truffelsap.

  3. 3

    Giet de pasta af en verdeel over de borden. Werk af met de geklaarde boter met truffelsap, de geschaafde truffel, de gehakte peterselie, de parmezaanschilfers en peper.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Laat de truffels uitlekken. Schaaf ze flinterdun met een mandoline en laat die uitlekken op keukenpapier. Spoel de peterselie en hak fijn. Schaaf de parmezaan.

  2. 2

    Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim gezouten water. Klaar intussen de boter: smelt de boter in een pannetje, haal ze van het vuur, laat een paar minuten staan en schep dan de eiwitten weg die aan de oppervlakte komen. Giet het heldergele botervet bij de olijfolie en het truffelsap.

  3. 3

    Giet de pasta af en verdeel over de borden. Werk af met de geklaarde boter met truffelsap, de geschaafde truffel, de gehakte peterselie, de parmezaanschilfers en peper.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.