Meest recente artikelen

Dit zetten wij op het menu in maart

Het allerlekkerste van de maand

Dit zetten wij op het menu in maart dossier

Eet jij volgens het seizoen? Dat is een goed idee, want seizoensproducten zijn goedkoper, zitten boordevol smaak én het is goed voor het milieu. Dit zetten wij op de kaart in maart.

Klaar om de lente in te luiden? Verwelkom maart met de verse en smaakvolle ingrediënten van het seizoen! Vul je keuken met de heerlijke groenten en fruit die typisch zijn voor deze tijd van het jaar en geniet van de levendige smaken en kleuren die ze te bieden hebben. Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van de verse oogst en laat je inspireren door de culinaire schatten van maart.

Nu de dagen wat langer worden en de temperaturen terug wat hoger, willen we ook stilaan andere dingen eten. Nét iets minder zwaar, nét iets minder warm. Zo kan je de lente bijvoorbeeld inzetten met lauwe salades en plaattaarten met soepen en roerbak.

Niet te missen deze maand

  •  Bloemkool
  • Selder
  • Pastinaak
  • Prei
  • Radijs
  • Rode biet
  • Savooikool
  • Spinazie
  • Veldsla
  • Witloof
  • Wortelen
  • Rabarber
  • Appel
  • Peer
  • Zeebaars

Laat je inspireren door deze recepten

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen