Meest recente artikelen

Zo maak je de lekkerste lentequiches

Heerlijk met groentjes van het seizoen

Zo maak je de lekkerste lentequiches Artikel

Hoewel een quiche lorraine erg lekker is, wisselen we hem vanaf april graag in voor een lichtere variant vol knapperige lentegroentjes. Want quiche, da's altijd feest!

De groentjes van het moment

Met quiche kan je heerlijk variëren en daarom eten we hem graag heel het jaar rond. Een quiche met appeltjes in de herfst, eentje met kool in de winter en tijdens de lente- en zomermaanden hebben we hem graag fris. Ga vanaf mei aan de slag met andijvie, bloemkool, asperges, erwten, peultjes, koolrabi, radijs, broccoli(ni), spinazie, tuinbonen en courgette voor een lekker lichte variant.

Benieuwd naar alle seizoensproducten van de maand mei? Ontdek ze hier.

Wat serveer je erbij?

De perfecte bodem

Geen perfecte quiche zonder een perfecte bodem. Deze video toont je hoe je hem maakt. Wil je eens wat anders? Klik dan hier voor 5 originele quichebodems.

 

 

6 heerlijke lente quiches

.

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen