Aardappel-lauriersaté met kwarkdip
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Aardappel-lauriersaté met kwarkdip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Recept voor pittige sateetjes

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook de aardappelen beetgaar.

    Snij de lente-uitjes in ringen.

    Snij de tomaten in reepjes.

    Pel en hak de knoflook . 

    Snij de ansjovis heel fijn. 

  2. 2

    Snij de aardappelen in plakjes en prik ze op stokjes, met enkele laurierblaadjes ertussen. Bestrijk ze met knoflookolie.

  3. Voor de dipsaus

  4. 3

    Meng de knoflook en de ansjovis met de room en de kwark. Breng op smaak met peper, zout en een snuifje paprikapoeder.

     

    Schep de lente-uitjes en de tomatenreepjes door het ansjovismengsel.

  5. 4

    Grill de satés 5 à 8 minuten aan alle kanten. Serveer ze met de dipsaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook de aardappelen beetgaar.

    Snij de lente-uitjes in ringen.

    Snij de tomaten in reepjes.

    Pel en hak de knoflook . 

    Snij de ansjovis heel fijn. 

  2. 2

    Snij de aardappelen in plakjes en prik ze op stokjes, met enkele laurierblaadjes ertussen. Bestrijk ze met knoflookolie.

  3. Voor de dipsaus

  4. 3

    Meng de knoflook en de ansjovis met de room en de kwark. Breng op smaak met peper, zout en een snuifje paprikapoeder.

     

    Schep de lente-uitjes en de tomatenreepjes door het ansjovismengsel.

  5. 4

    Grill de satés 5 à 8 minuten aan alle kanten. Serveer ze met de dipsaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.