Meest recente artikelen

4 decoratietips voor een geslaagd communie- of lentefeest

Feesten maar!

4 decoratietips voor een geslaagd communie- of lentefeest Artikel

Communie of lentefeest in het vooruitzicht? Met deze tips organiseer jij een prachtig feest.

Thema

Kies een thema en gebruik dit als leidraad voor het feest. Dit thema kan een kleur, land, stijl,… zijn. Ga bijvoorbeeld voor een romantisch of gouden thema en trek dit door in de versiering, tafeldecoratie en zelfs het menu van je feest.
Hang bijvoorbeeld linten en lampionnen in verschillende tinten van je themakleur in de bomen of voeg kleuraccenten toe in je gerechten.

Creëer hoekjes

Creëer verschillende hoekjes op je feest. Denk bijvoorbeeld aan een taarten- en limonadebar of een gezellig hoekje waar je gasten gezellig hun glas wijn of smoothie kunnen drinken.

Taartenbar

Communie- en lentefeest 7Communie- en lentefeest 8

Gezellig hoekje

Zo mooi, en weinig werk. Met een paar pallets, kussens en dekentjes is dit hoekje zo gemaakt!

Stapelen

Als je veel gasten verwacht, heb je natuurlijk veel materiaal en eten nodig. En dat neemt veel plaats in. De oplossing? Stapelen! Het is heel efficiënt en bovendien ook mooi.

Communie- en lentefeest 9

Sfeervolle nachten

Als het feest 's avonds wordt verdergezet, zorg dan voor voldoende sfeerverlichting in je tuin. Denk aan kaarsen en leuke lichtjes. Voor een extra leuk effect kan je deze in bokalen steken, en deze op tafel zetten of in een boom hangen. Zet ook enkele vuurkorven buiten voor wat extra warmte. Zo kun je nog lang nagenieten!

https://www.pinterest.com/pin/AY3FJ2HVLChEhTCO64YF3UorEioGlIx5-s8nHFAsadV08BY6_yaa6Oo/

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen