20 feestsauzen

Met de juiste saus maak je je gerechtjes helemaal áf!

  • Deel dit artikel:
20 feestsauzen Receptenset

Wittewijnsaus, rodewijnsaus, bisquesaus of grand veneur: de feestdagen zijn hét moment bij uitstek waarop je sauzen klaarmaakt. Maar hoe precies? Deze 20 ideeën helpen je op weg.

Schelvis met amandelkorstje en saffraansaus
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Schelvis met amandelkorstje en saffraansaus

Gegrilde tarbot met kreeftenbearnaise
  • Meer dan 1 uur
  • Iets duurder
  • Iets moeilijker

Gegrilde tarbot met kreeftenbearnaise

Tongrolletjes met botersaus en handgepelde Noordzee-garnalen
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Tongrolletjes met botersaus en handgepelde Noordzee-garnalen

Vanillesaus
  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Vanillesaus

Tuinkruidensaus
  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Tuinkruidensaus

Blauwe-kaassaus
  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Blauwe-kaassaus

Mornaysaus
  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Mornaysaus

Choronsaus
  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Choronsaus

Witte-wijnsaus
  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Witte-wijnsaus

Eendenborst in rodewijnsaus
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Eendenborst in rodewijnsaus

Hindekroon met ’grand veneur’-saus
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Duur
  • Iets moeilijker

Hindekroon met ’grand veneur’-saus

Beurre blancsaus
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Beurre blancsaus

Kruidenvinaigrette
  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Kruidenvinaigrette

Kabeljauw met boschampignons en paprika-spinaziesaus
  • Meer dan 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Kabeljauw met boschampignons en paprika-spinaziesaus

Pappardelle met pompoensaus
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Pappardelle met pompoensaus

Sint-jakobsvruchten met peultjes en mangosaus
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Sint-jakobsvruchten met peultjes en mangosaus

Hollandaisesaus
  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Hollandaisesaus

Saus van garnalenbisque
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Saus van garnalenbisque

Peperroomsaus
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Peperroomsaus

Tong in maderasaus
  • Meer dan 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Tong in maderasaus

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.