• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Vanillesaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Voor een extra feestelijk dessert.

bereiding
  1. 1

    Klop de eierdooiers op met de suiker tot een witte, schuimende massa. Kook de melk met het vanillestokje.

  2. 2

    Roer de melk door de eierdooiers, zeef en laat zachtjes indikken zonder koken.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Klop de eierdooiers op met de suiker tot een witte, schuimende massa. Kook de melk met het vanillestokje.

  2. 2

    Roer de melk door de eierdooiers, zeef en laat zachtjes indikken zonder koken.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.