Meest recente artikelen

Zo maak je de perfecte pannenkoeken met appeltjes volgens Ilse

Zo lekker!

  • Deel dit artikel:
Zo maak je de perfecte pannenkoeken met appeltjes volgens Ilse Artikel

Ilse D'hooge beantwoordt jouw culinaire vragen! Hier vertelt ze hoe je de perfecte pannenkoek met appeltjes bakt.

Vraag van Charlotte: “Dag Ilse, ik zou graag pannenkoeken met appeltjes erin bakken. Hoe krijg ik lekker gekaramelliseerde appels en een pannenkoek die niet uit elkaar valt?”

Ilse: “Hey Charlotte! Als ik pannenkoeken met appeltjes maak, dan bak ik de appeltjes eerst apart in een pan met suiker en boter tot ze karamelliseren. Dan begin ik met pannenkoeken te bakken. Ik doe eerst wat pannenkoekendeeg in de beboterde pan en laat dit deeg lichtjes stollen. Daarna leg ik er een aantal appelplakjes op en wacht tot heel het deeg gestold is. Dan pas draai ik de pannenkoek om. Voorzie een deeg dat dik genoeg is. Veel succes!”

Meer vragen over pannenkoeken bakken? Hier beantwoordt onze chef Sofie heel wat andere vragen van jullie over pannenkoeken.

Lees ook …

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

De lekkerste recepten voor pannenkoeken met appeltjes

Wil je deze recepten bewaren? Dat doe je met één klik op de knop. Lees hier hoe je het doet.

Klik hier voor al onze pannenkoekenrecepten.

  • Deel dit artikel:
Alles over Ilse D'hooge

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen