Meest recente artikelen

Pannenkoeken bij het ontbijt? Ja!

Foodie File

Pannenkoeken bij het ontbijt? Ja! Artikel

Pannenkoeken, wie lust ze niet? Leuk als vieruurtje, maar nog beter zijn pannenkoeken bij het ontbijt! Wij delen onze beste tips en recepten.

Je dag goed starten? Dat doe je met pannenkoeken bij het ontbijt! Ideaal om je geliefde, gezin òf jezelf mee te verwennen. Kies je voor zoet, of ga je liever voor hartige pannenkoeken?

Bak je pannenkoeken voor het hele gezin, dan heb je al snel een hele stapel nodig. Belangrijk hierbij is dan dat de pannenkoeken warm blijven. Dit doe je  door ze warm tussen 2 borden, of in de oven. Hoe je dat precies doet, lees je hier. Wist je trouwens al dat je ook pannenkoeken kan maken in de oven? Zeker het proberen waard!

Wanneer je echt alles uit de kast wil halen, kan je ook gaan voor een heuse pannenkoekentaart of kunstige pannenkoekenfiguurtjes. Ga je liever de gezonde tour op? Maak dan pannenkoeken met fruit, of havermoutpannenkoeken.
Ook wanneer iemand in de familie allergisch of intolerant is, hoeft dit geen probleem te zijn. Dankzij deze tips en recepten kunnen zij namelijk ook zorgeloos meegenieten van heerlijke pannenkoeken.

Lees ook …

Onze beste tips en recepten voor pannenkoeken bij het ontbijt

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen