Meest recente artikelen

Ideetjes voor je feesttafel

Zelfgemaakt!

Ideetjes voor je feesttafel Artikel

Om je feesttafel te versieren, om cadeau te geven ... Ga nu aan de slag en zet straks iets zelfgemaakts op tafel.

1 Geurslinger voor op tafel of in de kerstboom

Geurige kerstslinger

De geur van (gedroogde) sinaasappel en kaneel brengen je zo in kerststemming. Maak er een mooie slinger mee om boven de tafel of in je kerstboom te hangen, of wikkel ze met een touwtje rond je kerstpakjes. Ook leuk: vul een gerecycleerd bokaaltje met kruiden als homemade potpourri. Zet die daarna in heet water of op je verwarming. Kerstgeur verzekerd!

Kaneelstokjes, anijssterren en kruidnagel koop je gewoon in de supermarkt. Gedroogde plakjes sinaasappel vind je in tuincentra.

2 Pakketje lekkers

Pakketje gevuld met lekkers - gekocht en zelfgemaakt

Met dit cadeautje maak je iedereen blij. Vul een oud wijnkistje of mandje met raffia en stop het vol met leuke en lekkere spulletjes. Wij gingen voor een mix van kleine hebbedingen en zelfgemaakt lekkers. Een mooie kerstkop, leuke servetjes en lepeltjes, aangevuld met een zelfgemaakte theemengeling, chocoladedruppels, homemade granola en chutney in een bokaaltje. Stop er nog enkele grappige kerstitems bij zoals een hertje of wat kerstlichtjes en je hebt een topcadeau.

Nog wat ideeën voor in je mandje

3 Een vleugje goud op tafel

Zelfgemaakte ideetjes voor je feesttafelOp zoek naar een extra persoonlijk cadeau? Koop eenvoudige witte kommetjes en pimp ze met een persoonlijke boodschap, patroon of tekening. Met een (goudkleurige) porseleinstift teken of schrijf je wat je maar wilt en maak je de mooiste kommetjes. Laat je tekening 4 uur drogen en bak de kommetjes nadien 90 minuten af in de oven op 160°C. Zo is de porseleinstift gefixeerd en mogen de kommetjes nadien zelfs in de vaatwasser! Ideaal om een feestelijke soep in te serveren.

Een porseleinstift koop je bij zaken die knutselmateriaal verkopen, of online.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen