Meest recente artikelen

Eetbare cadeautjes om zelf te maken voor Kerstmis

5 cadeautjes om duimen en vingers bij af te likken

Eetbare cadeautjes om zelf te maken voor Kerstmis Artikel

Geen zin om duizenden winkels af te schuimen om toch maar het perfecte kerstcadeau te vinden? Schenk eens een eetbaar cadeautje! Lekker, origineel en persoonlijk. Wij sommen er vijf voor jou op.

Chocoladelepels

Hét perfecte cadeau voor elke chocoladeliefhebber! Koop enkele mooie, speciale of unieke lepels en vul deze met chocolade. Een heerlijk dessert of tussendoortje! Bovendien zal jouw chocoladeliefhebber ook nog van zijn cadeau kunnen genieten nadat hij van de chocolade heeft gesmuld.

Lekkere kerstcadeautjes 2

Geroosterde kikkererwten

Het perfecte cadeau voor de health freak. De geroosterde kikkererwten zijn een lekkere, gezonde snack voor tussendoor. Maar je kan ze ook in je soep of salade gebruiken. Bewaar ze in een luchtdichte bokaal om ze lekker knapperig te houden.

Geroosterde kikkererwten

Limoncello

Deze Italiaanse citroenlikeur is makkelijker te maken dan je denkt! Doe hem cadeau in een mooie fles en maak ineens een beetje extra voor jezelf.

Limoncello

Kruidenzout

Kruidenzout is superlekker en je kan het in bijna elke bereiding gebruiken. Doe het kruidige zout in een mooi potje en hang of plak er een leuk label aan. Extra leuk als je verschillende varianten maakt.

Kruidenzout

Theekoekjes

Met een lekker koekje kan je echt iedereen gelukkig maken. Personaliseer de koekjes door er leuke kaartjes aan te hangen waar je namen of persoonlijke boodschappen op schrijf.

Lekkere kerstcadeautjes 1

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen