Meest recente artikelen

Dit veggie kerstmenu maak je op voorhand

Feestelijk vegetarisch

  • Deel dit artikel:
Dit veggie kerstmenu maak je op voorhand Artikel

Een vegetarisch kerstmenu kan zeker ook feestelijk zijn. Deze gerechten maak je bovendien op voorhand klaar, voor een kerstfeest zonder stress!

Voorgerecht: polenta-halloumikroketjes met boschampignons

De polenta-halloumi- kroketjes kun je tot 2 dagen op voorhand maken. Het bakken en de afwerking gebeurt à la minute.

Tussengerecht: Frisse tomaatgranité met parmezaankrokantje

De granité móét je op voorhand maken. Ook de parmezaankoekjes kun je tot 2 dagen vooraf maken en bewaren in een goed afsluitbaar doosje.

Hoofdgerecht: gevulde zoete aardappel met parelcouscous, fetacrème en paprika

Pof de zoete aardappelen een dag op voorhand. Maak de vulling en vul er de aardappelen mee. Bewaar ze in een ovenschaal afgedekt in de koelkast.

Dessert: Café glacé-ijsje met speculaasroom

De ijsjes en de speculaasroom kun je tot 2 dagen op voorhand maken.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen