Pad thai
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pad thai

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een Thaise klassieker waar je ons altijd wel mee kan bekoren. Het geheim van dit recept? Enkele eetlepels kandijsuiker! 

bereiding
  1. 1

    Doe de noedels in een ruime kom, schenk er kokend water over tot ze helemaal onderstaan. Dek af en laat 10 minuten staan. Giet daarna af en spoel onder koud water.

  2. 2

    Pers de limoen en meng het sap met de ketchup, vissaus en suiker. Snij de kip in blokjes. Hak de pinda's grof.

  3. 3

    Klop de eieren los en kruid met peper en zout. Roerbak de eieren 1 minuut in arachideolie. Schep uit de pan en hou apart.

  4. 4

    Verhit opnieuw wat olie en roerbak de kip goudbruin. Voeg de ui, chilipeper en gember toe en roerbak nog eens 2 minuten. Voeg het ketchup-vissausmengsel, de eieren, de sojascheuten en noedels toe en roerbak nog 1 minuut.

  5. 5

    Bestrooi de pad thai met de pinda's en de lente-ui en geef er de limoenpartjes bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Doe de noedels in een ruime kom, schenk er kokend water over tot ze helemaal onderstaan. Dek af en laat 10 minuten staan. Giet daarna af en spoel onder koud water.

  2. 2

    Pers de limoen en meng het sap met de ketchup, vissaus en suiker. Snij de kip in blokjes. Hak de pinda's grof.

  3. 3

    Klop de eieren los en kruid met peper en zout. Roerbak de eieren 1 minuut in arachideolie. Schep uit de pan en hou apart.

  4. 4

    Verhit opnieuw wat olie en roerbak de kip goudbruin. Voeg de ui, chilipeper en gember toe en roerbak nog eens 2 minuten. Voeg het ketchup-vissausmengsel, de eieren, de sojascheuten en noedels toe en roerbak nog 1 minuut.

  5. 5

    Bestrooi de pad thai met de pinda's en de lente-ui en geef er de limoenpartjes bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.